Starta en försäljning med

Beställ hem gratis information och visa övriga i klassen eller föreningen!

Behöver ni tjäna pengar till klassresan eller tjäna pengar till er förening? Fyll i dina uppgifter här nedan så skickar vi kostnadsfri information per post om hur det går till att sälja Work4Dreams bad- & SPA-produkter . Vi säljer inte till privatpersoner.

 

Registrera kontaktperson

  • Should be Empty:

När ni fyllt i alla uppgifter och klickat på registrera kommer Work4dreams höra av sig till er inom 48 timmar.

Tack för att ni jämför!

Work4dreams tillvägagångssätt:

1. Beställ startpaket

 

Utse en kontaktperson som beställer ett gratis startpaket här på vår hemsida. I startpaketet ingår säljbroschyrer med alla våra SPA-produkter och beställningssedlar samt en visningshandduk till alla deltagare.

 

 

 

2. Sälj bad- & SPA-produkterna

 

Sälj till vänner, grannar, familjen, släkten, föräldrars arbetskamrater, skolkamrater, arbetsplatser och andra som vill köpa handdukar och SPA-produkter i hög kvalitet.

3. Beställ varorna och leverera till era kunder

 

En försäljningsperiod pågår normalt 3-5 veckor, därefter beställer gruppens kontaktperson alla produkterna här på vår hemsida. Produkterna levereras därefter till kontaktpersonen inom 7 arbetsdagar. Ni levererar, tar betalt och betalar oss vår andel. Vinsten behåller gruppen. Räkna med att det tar ca 1,5 - 2 månader från det att ni startar upp till att ni har pengarna.

 

4. Samla ihop efterbeställningar

 

Utnyttja möjligheten att tjäna mer pengar genom att samla ihop efterbeställningar och gör en kompletterande beställning inom 30 dagar helt fraktfritt.

För mer information om Work4dreams. Vänligen besök www.work4dreams.se