Starta en försäljning med

Registrera kontaktperson

När ni fyllt i alla uppgifter och klickat på registrera kommer Terry & Friends höra av sig till er inom 48 timmar.

Tack för att ni jämför!

  • Should be Empty:

Terry & Friends tillvägagångssätt:

1. REGISTRERA

Detta gör ni genom att välja ut en huvudansvarig som under er försäljningstid kommer sköta all kontakt med oss. Den huvudansvariga måste vara över 18 år och kan förslagsvis vara en klassföreståndare/förälder, en föreningsledare eller en lagledare. När registreringen är färdig så skickas ett mail till den ansvarige och han eller hon kan med denna logga in på terrynfriends.com.

 

 

2. FÖRSÄLJNINGSMATERIAL

När vi tagit emot er registrering så skickar vi försäljningsmaterial till er. Materialet skickas till den adress som försäljningens huvudansvarige anger vid registrering. Paketet innehåller kataloger, ordersedlar, säljarhandböcker.

 

3. BÖRJA TJÄNA PENGAR

När försäljningsmaterialet kommer är det gruppens huvudansvarige som delar ut material till varje säljare i gruppen. Varje säljare får en snygg katalog som visar alla produkter, ordersedlar, och en smidig säljledning med tips och förslag på hur man kan öka sin försäljning. Huvudansvarig loggar in på terrynfriends.com och registrerar alla säljare i sin grupp. Varje säljare får då en egen inloggning på hemsidan där de kan logga in och registrera sina ordrar. När försäljningstiden är över så den huvudansvarige in på terrynfriends.com och avslutar försäljningen genom att trycka på avsluta-knappen i sidomenyn.

4. LEVERANS & AVSLUT

Vi packar er order och skickar iväg den. Samtidigt skickar vi er en faktura till den adress som er huvudansvarige angett. Varje paket är märkt med säljarens namn samt färdigsorterat per säljare, allt för att saker och ting ska vara så enkla som möjligt. Alla säljare delar ut sina produkter til kunderna och tar betalt. Därefter samlar den huvudansvariga in pengarna, betalar fakturan som skickades med produkterna och överskottet är sedan ert. Svårare än så är det inte!

 

Vi erbjuder även möjligheten att få varorna levererade vid två tillfällen under er försäljningsperiod. Detta bidrar detls till att ni slipper få alla produkter levererade på en gång samt att era kunder får chansen att beställa fler produkter av er om de är nöjda! Er kontaktperson på Terry and Friends berättar mer!

För mer information om Terry & Friends. Vänligen besök www.terrynfriends.com