Starta en försäljning med

Registrera kontaktperson

När ni fyllt i alla uppgifter och klickat på registrera kommer Newbody höra av sig till er inom 48 timmar.

 

Tack för att ni jämför!

  • Should be Empty:

Newbodys tillvägagångssätt:

Enkel försäljning i fyra steg

 

Att jobba tillsammans för ett gemensamt mål stärker gemenskapen och sammanhållningen. Ju tydligare målet är, desto bättre resultat brukar Newbody-försäljningen ge. Börja därför med att samla gruppen och prata om vad ni ska göra för pengarna och hur mycket ni behöver tjäna.

1. Planera och starta

När ni enats om att starta en försäljning behöver ni utse en kontaktperson som har kontakten med oss på Newbody. Tillsammans med kontaktpersonen kan vi ta fram det bästa försäljningsupplägget för just ditt lag eller din förening.

3. Skicka beställning till Newbody

Själva försäljningen pågår ungefär 2–4 veckor. När ni sedan är klara lägger var och en i gruppen in sina beställningar på webben. När kontaktpersonen samlat ihop och granskat beställningarna skickar han/hon ordern till Newbody.

2. Sälj till vänner och bekanta

Ni får kataloger, beställningslistor och visningskassar som hjälper er att sälja och ta upp beställningar. Sedan är det bara att fråga vänner, grannar, släkt, arbetskamrater, skolkamrater och andra om de vill köpa prisvärda och bra produkter (och det är klart att de vill). Läs gärna våra säljtips här.

4. Leverera till era kunder och ta betalt

Om ni säljer fler än 150 paket* får ni er leverans packad i olika lådor till var och en i gruppen. Leveransen skickas till er kontaktperson. Var och en delar sedan ut paketen och tar betalt av sina kunder. Räkna med att det tar ungefär 55 dagar från uppstart till färdig försäljning.

Ibland händer det att en kund vill byta, reklamera eller ångra ett köp. Här kan du läsa mer om hur du hanterar byten, reklamationer och ångerrätt.

*I genomsnitt säljer en grupp 378 paket, vilket innebär en vinst på 13 986 kr.

För mer information om Newbody. Vänligen besök www.newbody.se