Starta en försäljning med

Registrera kontaktperson

När ni fyllt i alla uppgifter och klickat på registrera kommer MicroAA höra av sig till er inom 48 timmar.

Tack för att ni jämför!

Försäljningen i 6 enkla steg, från planering till success!

Att börja sälja våra produkter för att tjäna pengar är enkelt, allt ni behöver göra är att följa några enkla steg nedan.

Varför ska ni sälja produkter från MicroAA? Läs mer om alla våra fördelar som vi erbjuder.

 

1. Välj ut en ansvarig försäljningsledare (+18)

Det första ni måste göra innan ni kan börja tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen är att välja en försäljningsledare. Detta måste vara en vuxen personen (+18). Det är denna person som beställer varorna, och är mellanhanden mellan MicroAA och er säljare. Det är den ansvarige försäljningsledaren som ni tar kontakt med i första hand vid frågor. Försäljningsledaren hjälper er att lyckas med er försäljning och ser till att ni tjänar pengar!

 

2. Beställ vårat startkit...

Att beställa vårat startkit kan vem som helst göra, du behöver alltså inte vara 18 år för detta. Startkitet är helt gratis och vi står för frakt kostnaden! Startkitet innehåller följande:

- Kataloger

- Orderblad

- Fakta blad (Hjälp om hur du går tillväga för att lyckas och hur försäljningen fungerar)

För att beställa startkitet, vänligen maila oss på info@microaa.se eller beställ ert startkit här.

 

3. Börja sälja!

När ni har mottagit startkitet så är det bara att börja sälja och tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen, men innan ni går ut så rekommenderar vi starkt att ni läser igenom alla papper och kollar igenom katalogen. Om du är påläst och vet vad du säljer, så blir det inte bara lättare för dig som säljare, det blir också roligare att tjäna pengar till laget, föreningen eller klassen.

 

När ni får en intresserad kund som är intresserad av att köpa, så skriver ni ned det på eran orderlista som ni fått och tar emot beställningen. Varje kund får en egen unik bokstav, som man följer i hela beställningen. På detta sätt så blir det enklare att ta emot beställningar och hitta rätt. Eftersom vi erbjuder färgmöjligheter, så rekommenderar vi att ni skriver upp vilken färg kunden vill ha i rutan.

 

4. Skicka in era beställningar.

När ni är klara med försäljningen så ger ni era beställningslistor till er försäljningsledare som samlar in och sammanställer dem. Sedan mailar försäljningsledaren oss på MicroAA (info@microaa.se) och meddelar hur många produkter av varje ni behöver.

 

5. Ut och Leverera.

När ni tar emot varorna igen så är det bara att börja leverera. När ni levererar varorna så får ni era pengar ifrån kunden.

 

6. Vinst och Tävling!

När ni sedan levererat alla varor och mottagit pengarna så ska försäljningsledaren samla in alla pengar och betala en faktura vi på MicroAA skickar med 30 dagars kredit. Ni får då behålla 30% utav den totala försäljningen!

Det kan hända att du som säljare får dricks när ni levererar varorna, om ni som säljare själva får behålla den eller om allt går till klasskassan får ni göra upp själva.

Missa inte våran tävling, de två deltagarna som säljer för mest i klassen för två biobiljetter på SF bio var! Vi på MicroAA skickar alltså med fyra biobiljetter när produkterna levereras!

 

Grattis, ni har nu tjänat pengar till klassen, föreningen eller laget.

 

Hur lång tid tar det att tjäna pengar?

Det är svårt att uppge exakt hur långt tid försäljningen pågår, men vi rekommenderar att ni följer följande schema:

- 2-5 dagar för att få startkitet

- 2-3 veckors försäljning

- 4 veckor produktions tid för varorna

- 1 veckas frakt för varorna

- 1-2 veckors utdelning utav varorna

Vänligen observera att säljschemat kan ändras och variera beroende på hur ni själva lägger upp det, detta schema är alltså ungefärligt!

 

Har du ytterliggare frågor eller funderingar? Kolla under Frågor & Svar i menyraden, eller kontakta oss!

 

Är du intresserad av att börja sälja direkt? Klicka här för att beställa ditt startkit!

MicroAA tillvägagångssätt:

För mer information om MicroAA. Vänligen besök www.microaa.se